Browar Jagiełło

Historia Browaru Jagiełło sięga 1993 roku, kiedy to Grażyna i Lucjan Jagiełło zdecydowali się na założenie regionalnego, małego browaru, który korzeniami sięgałby cennych polskich tradycji piwowarskich. Już we wrześniu zostało uwarzone pierwsze piwo. Początkowo możliwości produkcyjne browaru były niewielkie i wynosiły 4000 hl rocznie. Obecnie jesteśmy w stanie spełnić zapotrzebowanie na nasze produkty na teren całego kraju.

Produkty

Magnus Black

Alk.: -- Blg: 14,2°
Brak ocenyMniej niż 20 głosów
Brak ocenyMniej niż 20 głosów

Magnus

Alk.: -- Blg: 14,2°
Brak ocenyMniej niż 20 głosów

Magnus Czekoladowy

Alk.: -- Blg: 14,2°
Brak ocenyMniej niż 20 głosów

Magnus Śliwkowy

Alk.: -- Blg: 14,2°
Brak ocenyMniej niż 20 głosów
Brak ocenyMniej niż 20 głosów
Brak ocenyMniej niż 20 głosów

Bearnard Toffi

Alk.: -- Blg: 14,0°
Brak ocenyMniej niż 20 głosów

Gulden

Alk.: -- Blg: 12,1°
Brak ocenyMniej niż 20 głosów
Brak ocenyMniej niż 20 głosów
Brak ocenyMniej niż 20 głosów
Brak ocenyMniej niż 20 głosów

Jagiełło Miodowe

Alk.: -- Blg: 12,1°
Brak ocenyMniej niż 20 głosów

Jagiełło Mocny

Alk.: -- Blg: 14,2°
Brak ocenyMniej niż 20 głosów
Brak ocenyMniej niż 20 głosów
Brak ocenyMniej niż 20 głosów
Brak ocenyMniej niż 20 głosów
Brak ocenyMniej niż 20 głosów
Brak ocenyMniej niż 20 głosów
Brak ocenyMniej niż 20 głosów
<12